μTorrent 3

Ο μTorrent είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα στο χώρο του, με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες. Η έκδοση 3 έρχεται να εδραιώσει την κυριαρχία του προγράμματος ως του κορυφαίου.

Προσκλήσεις για Torrent Sites

Που και πώς μπορώ να βρώ μία πρόσκληση για κάποιο κλειστό torrent site?Ορισμένα tips που ίσως σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την πολυπόθητη πρόσκληση.

Πως κατεβάζω μέσω Torrents:Οδηγός για αρχάριους

Δες έναν ολοκληρωμένο οδηγό με εικόνες,για το πως θα κάνεις το πρώτο σου κατέβασμα μέσω torrent και μπές στον ελκυστικό κόσμο του Downloading

Οδηγοί-Tutorials

Από που θα κατεβάσω και πως...?Ποιοί είναι οι σωστοί υπότιτλοι και πως θα τους ενσωματώσω...?Όλες οι απορίες λύνονται εδώ,μέσω ολοκληρωμένων οδηγών για αρχάριους(και όχι μόνο).

MyTog.Net

Είναι ελληνικός,νέος και ελπιδοφόρος.Βαδίζοντας στα πετυχημένα βήματα των προκατόχων του,ο MyTog.Net είναι έτοιμος να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά από το κλείσιμο αρκετών ελληνικών trackers.

Kickass Torrents

Ένας από τους καλύτερους,αν όχι ο καλύτερος,ανοιχτους trackers που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Διαδίκτυο.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οδηγός για αρχάριους : Κατέβασμα από One-click File Hosters

Πηγαίνετε σε κάποιο site που φιλοξενεί διευθύνσεις αρχείων.Μερικά γνωστά sites της κατηγορίας αυτής είναι τα Download4All, DownArchive , Downtr ή και τα ελληνικά Greek.to,Active Loads κ.ά. Ολα τα sites που προαναφέραμε, τυπικά έχουν με χρονολογική σειρά σύντομες παρουσιάσεις των νέων αρχείων τα οποία διαθέτουν για κατέβασμα, με μεγάλες φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχουν κατηγορίες για αρχεία συγκεκριμένου τύπου. Τέλος, στα περισσότερα sites του είδους, όπως στο εικονιζόμενο Downtr,υπάρχει και πλαίσιο αναζήτησης.





Πατώντας στο όνομα του αρχείου που σας ενδιαφέρει,μεταφέρεστε σε μία σελίδα με πιο αναλυτικές πληροφορίες γι’αυτό. Στο κάτω μέρος υπάρχουν μία ή περισσότερες διευθύνσεις από τις οποίες μπορείτε να το κατεβάσετε. Αποφύγετε επιγραφές του τύπου «Full Download» ή «Fast Download», αλλά κάντε κλικ σε κάποια με το όνομα κάποιου file sharing site, του τύπου «Hotfile Download», προκειμένου να ανοίξει η σελίδα για το κατέβασμα. Εναλλακτικά, μπορεί να υπάρχει η αναλυτική διεύθυνση της σελίδας.







Η μορφή της σελίδας είναι διαφορετική για κάθε site από το οποίο κατεβάζετε αρχεία. Τυπικά, όμως, παρουσιάζει επιλογές για δωρεάν χρήστες και για χρήστες Premium, οι οποίοι έχουν πληρώσει κάποια συνδρομή. Εδώ βλέπετε μία σελίδα του Filesonic,στην οποία επέλεξα Regular Download (για δωρεάν χρήστες) και περιμένω να περάσουν τα 20 δευτερόλεπτα της καθυστέρησης που απαιτεί το site.











Δεν τελειώσαμε ακόμη. Αρκετά sites, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Filesonic, εμφανίζουν captcha (λέξεις δυσανάγνωστα γραμμένες) που θα πρέπει να πληκτρολογήσετε σωστά σε ένα πλαίσιο. Αφού πληκτρολογήσετε τις λέξεις, πατάτε το Download the file. Αν αυτό που πληκτρολογήσατε είναι λάθος, ενδέχεται να εμφανιστεί νέο captcha.










Αν όλα είναι σωστά, θα αρχίσει η διαδικασία του downloading.Κάτι που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι πολλά από τα free hosting sites δεν υποστηρίζουν download manager. Αν δεν είστε σίγουροι λοιπόν, καλό είναι να παρακάμψετε αυτόν που χρησιμοποιείτε. Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, πατήστε Save ή Αποθήκευση. Αν εμφανιστεί ο download manager σας, πατήστε Cancel για να φύγει και στη συνέχεια επιλέξτε τη θέση όπου θα αποθηκευτεί το αρχείο.







Αν προσπαθήσετε να κατεβάσετε σύντομα κάτι από το ίδιο site,θα πάρετε ένα μήνυμα που θα σας λέει ότο δεν μπορείτε να κατεβάσετε ταυτόχρονα πάνω από ένα αρχείο(οπως στην εικόνα δεξιά) ή θα σας καλεί να περιμένετε για αρκετό χρονικό διάστημα. Για να παρακάμψετε την καθυστέρηση, έχετε δύο επιλογές:επιστρέφετε στη σελίδα από την οποία επιλέξατε το site για το downloading του αρχείου που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε άλλο,εφόσον υπάρχει(τελευταία οι uploaders ανεβάζουν το ίδιο αρχείο σε αρκετούς File Hosters ,ώστε να μπορούμε να κατεβάσουμε π.χ ενα link ανά File Hoster με αποτέλεσμα να επιτύχουμε γρηγορότερο κατέβασμα), ή χρησιμοποιείτε κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα,όπως το Cryptlοad και ο JDownloader

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Btracs...βρείτε Private Trackers οι οποίοι έχουν ανοίξει τις εγγραφές τους.

 To Btracks αποτελεί συντομογραφία των λέξεων BitΤorrent Trackers Automatic Checking System.

 Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που έχει ιστορία ετών και είναι, όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, η μεγαλύτερη και η πιο πλούσια στο χώρο της. Το Btracs ελέγχει περιοδικά trackers οι οποίοι είναι κλειστοί για το κοινό, προκειμένου να διαπιστώσει μήπως τυχόν άνοιξαν για εγγραφές. Η λίστα που παρουσιάζει, ενημερώνεται κάθε δέκα λεπτά.

 Ιδιαίτερο προσόν της ιστοσελίδας είναι ότι εμφανίζει σε μία ξεχωριστή λίστα στην κορυφή trackers οι οποίοι είναι τη συγκεκριμένη στιγμή ανοικτοί, ενώ σχεδόν πάντα είναι κλειστοί σε εγγραφές. Από κάτω υπάρχει μία μεγάλη λίστα με trackers που τον περισσότερο καιρό είναι ανοικτοί σε εγγραφές. Η λίστα αυτή μπορεί να ταξινομηθεί ανάλογα με το είδος του υλικού που περιέχει, τη γλώσσα και την κατάταξη στον κατάλογο Alexa (όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός στην κολόνα Ranking τόσο πιο δημοφιλές είναι το site). Kατά την τελευταία επίσκεψή, το Btracks είχε στη βάση δεδομένων του 565 trackers, από τους οποίους οι 106 ήταν ανοικτοί για εγγραφές.



URL: Btracs

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

FrostWire for Windows 5.0

 Μετά την αποχώρηση από το προσκήνιο του LimeWire, το FrostWire έγινε το κύριο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων μέσω του δικτύου Gnutella. Όμως, και αυτό το πρόγραμμα εγκαταλείπει πλέον το Gnutella, αφού η νέα έκδοσή του, 5.0.7, υποστηρίζει αποκλειστικά το πρωτόκολλο BitTorrent.

 Το νέο LimeWire είναι ένας από τους λίγους torrent clients που παρέχουν δυνατότητα αναζήτησης αρχείων. Τα αποτελέσματα προέρχονται από έξι γνωστά sites αναζήτησης αρχείων .torrent και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει όποια θέλει. Επίσης, μπορεί να φιλτράρει τα αποτελέσματα σύμφωνα με τον αριθμό των seeders και το μέγεθός τους, απλώς σύροντας δύο διακόπτες. Το πρόγραμμα υποστηρίζει magnet links.

 Κατά την εγκατάσταση του νέου LimeWire, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει αν θα κάνει seeding (δηλαδή, θα αναμεταδίδει) αρχεία που έχει κατεβάσει ή όχι και αν το πρόγραμμα θα ξεκινά αυτόματα με τα Windows. Επίσης, ο χρήστης επιλέγει ένα nickname που θα χρησιμοποιεί στην community του Lime Wire και, τέλος, κάνει κλικ στη δήλωση ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

 Το περιβάλλον του προγράμματος είναι ωραίο και ξεκάθαρο. Έχει καρτέλες, στην πρώτη από τις οποίες, τη Search, προβάλλονται ενδιαφέρουσες ταινίες και μουσικά άλμπουμ που κάποιος μπορεί να κατεβάσει δωρεάν και αρκεί ένα κλικ σε κάποιο για να αρχίσει το κατέβασμα. Στο κάτω μέρος υπάρχουν τα χειριστήρια του media player του προγράμματος και αριστερά το πλαίσιο αναζήτησης. Επίσης, περιλαμβάνονται καρτέλα με τη βιβλιοθήκη υλικού, όπου μεταφέρονται αυτόματα τα downloads σε κατάλληλους με το είδος τους φακέλους, καρτέλα για μεταφορά υλικού σε κινητά και tablets, καθώς και καρτέλα για την community. Γενικά πρόκειται για έναν σύγχρονο torrent client, που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν πολλοί.






Download: FrostWire
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows 2000/XP/Vista/7
Τύπος: Torrent Client
Περιορισμοί: Freeware

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ιστοσέλιδες με δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία

Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με διάφορες ιστοσελίδες,μέσω των οποίων μπορείτε να κατεβάσετε ή να διαβάσετε online βιβλία.To άρθρο το βρήκα στο site jaba.gr.






Gutenberg.org. Πολλές κατηγορίες (μεταξύ τον οποίων και ηχητικά βιβλία). Πολλές γλώσσες (και Ελληνικά).


OpenCulture.com. Συλλογή απο κλασικά και άλλα έργα. Μόνο Αγγλικά.


Free-eBooks.gr. Πολλές κατηγορίες. Πολλές γλώσσες (κυρίως Ελληνικά και Αγγλικά).


Anemi.lib.uoc.gr. Έμφαση στο Νεοελληνικό πολιτισμό. Περιλαμβάνει υποδείξεις αναζήτησης.


Europeana.eu. Περιλαμβάνει εικόνες, κείμενα (βιβλία, εφημερίδες, κλπ.), και οπτικοακουστικό υλικό. Πολλά φίλτρα αναζήτησης.


Books.Google.com. Ίσως η μεγαλύτερη "ηλεκτρονική βιβλιοθήκη" για ηλεκτρονικά βιβλία (δωρεάν και επί πληρωμή). Χωρίς κατηγοριοποίηση αλλά με ισχυρό σύστημα αναζήτησης.


eBookDirectory.com. Πολλές κατηγορίες. Μόνο στα Αγγλικά.


El.wikibooks.org. Συλλογή ελεύθερων (libre) βιβλίων, εγχεριδίων, καθώς και άλλων κειμένων που δημιουργούνται συλλογικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να επεξεργαστεί οποιαδήποτε ενότητα ενός βιβλίου άμεσα.


BookDepository.co.uk. Διαθέτει ενότητα με δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία. Μόνο στα Αγγλικά.


eBooks4Greeks.gr. Πολλές κατηγορίες. Κυρίως στα Ελλήνικά. Δυνατότητα online αναγνώσης.


Snhell.gr. Ανθολόγιο κειμένων από την Νέα Ελληνική Λογοτεχνία, Ανθολόγιο Αναγνώσεων (σε μορφή αρχείων mp3), Ανθολόγιο Μαρτυριών και Ανθολόγιο Παιδικής Παράδοσης, ένα Χρονολόγιο (1801-1981), Έργα Αναφοράς και χρήσιμες διαδικτυακές Συνδέσεις. Επίσης η έκδοση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βιογραφικά στοιχεία και εργογραφίες των Κ.Π. Καβάφη, Κ.Θ. Δημαρά και Γ.Π. Σαββίδη.


EugenFound.edu.gr. Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου. Διδακτικά εγχειρίδια, Παλαιά και σπάνια βιβλία από τη συλλογή της Βιβλιοθήκης, Ψηφιακές αναπαραστάσεις της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο). Άρθρα και συνεντεύξεις, φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες ήχου, που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του Πλανηταρίου.


Picturebooks.gr. Ελλήνικά παιδικά βιβλία.
Το Μυθιστόρημα Johnnie Society

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Bitsoup.org

Ένας από τους πιο γνωστούς private trackers στον κόσμο,αρκετά πλούσιος σε υλικό και πολύ ενημερωμένος

 Καταρχήν για να μπούμε στο περιβάλλον του site πρέπει να κάνουμε μία εγγραφή η οποία είναι πολύ εύκολη.Η επιλογή Browse παρουσιάζει τα περιεχόμενα του site. Στο πάνω μέρος μπορούμε να τσεκάρουμε συγκριμένες κατηγορίες περιεχομένου που μας ενδιαφέρουν ώστε να εμφανίζονται μόνο αυτές.Μπορούμε, για παράδειγμα, να τσεκάρουμε μόνο τα e–books.

Πάντως υπάρχουν 23 κατηγορίες περιεχομένου, κάτι που μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε με αρκετή λεπτομέρεια τα ενδιαφέροντά μας. Από κάτω υπάρχει πλαίσιο αναζήτησης σε όλα τα περιεχόμενα ή σε κάποια κατηγορία που επιλέγουμε,ενώ ακολουθεί η παρουσίαση των περιεχομένων.
 Το BitSoup είναι μεγάλο site, με καταχωριμένα πάνω από 20.000 torrents. Σε κάθε καταχώριση υπάρχει αριστερά ένα εικονίδιο που δείχνει οπτικά–αλλά όχι πολύ επιτυχημένα– την κατηγορία του αρχείου. Ακολουθούν το όνομα του download, κουμπί για άμεσο κατέβασμα του αρχείου .torrent, το πόσα αρχεία περιλαμβάνει το download, αριθμός σχολίων, seeders και leechers κ.ά.

 Το site απαιτεί από τους χρήστες να έχουν ratio τουλάχιστον 0,7 για αρχεία 5 έως 9GB και για αρχεία πάνω από 9GB τουλάχιστον 0,9. Γενικά το χαμηλό ratio μπορε να έχει ως συνέπεια καθυστερήσεις για τα downloads του χρήστη που μπορεί να φθάσουν τις 24 ώρες και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακόμη και την απομάκρυνσή του. Το ανέβασμα torrents επιτρέπεται στους power users.


URL: bitsoup.org

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Mipony

 Ένας download manager ειδικά σχεδιασμένος για όσους κατεβάζουν αρχεία από File Hosting sites όπως τα Rapidshare, Megaupload, Hotfiles, Gigasize, Filefactory και πολλά ακόμη.

 Το πρόγραμμα αυτοματοποιεί τις σχετικές διαδικασίες, παρακάμπτοντας τα εμπόδια που θέτουν οι ιστοσελίδες που προαναφέραμε, στους δωρεάν χρήστες. Το Mipony αναλαμβάνει τα πάντα. Πηγαίνει στο site, περιμένει τον απαιτούμενο χρόνο και αρχίζει το κατέβασμα πολλών αρχείων, το ένα μετά το άλλο.

 Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος συγκαταλέγεται το ότι διαθέτει ενσωματωμένο browser, που εντοπίζει τους συνδέσμους από τα sites που υποστηρίζει. Η προσθήκη των συνδέσμων στην ουρά αναμονής για κατέβασμα, είναι πολύ εύκολη. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα αναλαμβάνει τα downloads στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Προηγουμένως, ελέγχει αν τα αρχεία για κατέβασμα είναι διαθέσιμα. Το Mipony υποστηρίζει δωρεάν και premium λογαριασμούς από τα Rapidshare και Megaupload, καθώς και δωρεάν λογαριασμούς από πολλά άλλα sites. Επίσης, υποστηρίζει συνέχιση των downloads που για οποιοδήποτε λόγο έχουν διακοπεί.






Download: Mipony
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7 (32 & 64 bit)
Τύπος: File Hosting sites tool
Περιορισμοί: Freeware

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Προσκλήσεις για Torrent Sites

 Καταρχήν για να μην θεωρήσει κανείς τον τίτλο του άρθρου παραπλανητικό και το διαβάσει χωρίς λόγο ,να τονίσω ότι δεν μοιράζω προσκλήσεις, απλώς θα προσπαθήσω να μοιραστώ μαζί σας ορισμένους τρόπους που ίσως σας βοηθήσουν να βρείτε προσκλήσεις.


 Ξεκινώντας λοιπόν να πούμε ότι υπάρχουν κάποιες σελίδες-κοινότητες στις οποίες μπορείς να βρείς προσκλήσεις για όλους τους private trackers.
Οι δύο δημοφιλέστερες είναι το torrentinvite.com ,στο οποίο απ'ότι είδα δεν υπάρχουν ελληνικοί trackers αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλόι ξένοι,μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε το ίδιο καλά την δουλειά σας.
Το άλλο πολύ γνωστό forum είναι το torrent-invites.com στο οποίο υπάρχουν και ελληνικοί trackers όπως ο MyTog.Net, Tsibato.Info και άλλοι.
Βέβαια για σας επιτραπεί να πάρετε κάποιες προσκλήσεις μέσω των παραπάνω σελίδων ,θα πρέπει να κάνετε κάποιες απαραίτητες ενέργειες όπως εγγραφή, ένα post που θα λέτε κάποιες πληροφορίες για εσάς (όχι προσωπικά στοιχεία) και γενικότερα δυο-τρία συγκεκριμένα πράγματα τα οποία απαιτούν κάποιο χρόνο, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να τον διαθέσετε.


 Ένας άλλος τρόπος ,για να έρθουμε και λίγο στα δικά μας, είναι να βρούμε κάποιες ελληνικές σελίδες μέσω των οποίων θα μπορέσουμε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόσκληση.Μία πολύ καλή προσπάθεια είναι αυτή που γίνεται στο forum του Greek.to όπου υπάρχουν παιδιά που χαρίζουν προσκλήσεις χωρίς κανένα αντάλαγμα.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μία εγγραφή στο forum (το οποίο είναι και ένα από τα πιο ενημερωμένα ελληνικά forums για direct downloading),να διαβάσετε το πρώτο σχόλιο για να καταλάβετε πως δουλεύει το σύστημα,λίγη υπομονή και να είστε σίγουροι πως ο στόχος θα επιτευχθεί.
(Σεβαστείτε όσους προσφέρουν και μην λειτουργείτε σαν κομήτες. Όσοι παίρνουν καλό είναι να επιστρέφουν γιατί εκτός από συνεχή ενημέρωση κάποιοι άλλοι περιμένουν να λάβουν πρόσκληση και ίσως να μπορέσετε να βοηθήσετε όπως σας βοήθησε εσάς ένας άγνωστος).

 Ένας άλλος δρόμος που ίσως να έχει αποτέλεσμα είναι οι σελίδες των trackers στο Facebook(π.χ. Mytog.net ,tsibato.info ) και φυσικά με την σωστή αναζήτηση θα βρείτε και άλλα). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα like και στέλνετε ένα μήνυμα ζητώντας μία πρόσκληση.Εδώ να πω ότι στα συγκεκριμένα μηνύματα καλό θα έιναι να αναφέρετε το ιστορικό σας σε αλλους trackers ή και κάποιους απλούς λόγους για τους οποίους ζητάτε την πρόσκληση,διότι έτσι θα σας πάρει στα σοβαρά ο άλλος και είναι πιθανότερο να σας δώσει την πρόοσκληση.Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι οι moderators των trackers ψάχνουν για σοβαρά και ενεργά μέλη,οπότε δείξτε τους ότι θα εσείς είστε αυτοί.

 Επίσης ,μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια η οποία γίνεται στο Facebook είναι και το Proskliseis Torrent Sites Invites όπου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρέιτε κάποια πρόσκληση, αλλά και πολύ καλές πληροφορίες για το πότε ανοίγουν οι εγγραφές σε διάφορους ελληνικούς trackers.Η γνώμη μου είναι πως εάν κάνετε αίτημα φιλίας στο συγκεκριμένο προφίλ θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι ακόμα και αν δεν χρειάζεστε προσκλήσεις.

 Τέλος ,σε διάφορα forums κατά καιρούς μοιράζουν προσλήσεις,αλλά υπάρχει πάντα και ο πολύ ευθύς τρόπος του να επισκευθείτε κάποιον από του trackers που σας ενδιαφέρουν ,να επικοινωνήστε με κάποιον από τους moderators και να του ζητήσετε κάποια πρόσκληση.Εάν το κείμενο σας είναι πειστικό ίσως και να πετύχετε τον στόχο σας.


Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

MAGIX Photo Designer 7

 Σίγουρα σήμερα δεν λείπουν τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων. Ομως, το Xtreme Photo Designer έχει ό,τι χρειάζεται για να βρει μία μόνιμη θέση στο δίσκο σας: Ευχάριστο περιβάλλον, πλούσια χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης, χάρη σε assistants οι οποίοι σας καθοδηγούν σε κάθε εργασία.

 Στο κάτω μέρος του περιβάλλοντος του προγράμματος εμφανίζονται οι μικρογραφίες των φωτογραφιών που έχουμε ανοίξει, ενώ το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται από την επιλεγμένη φωτογραφία. Στην κορυφή, κάτω από το μενού υπάρχουν κουμπιά με τις κυριότερες λειτουργίες. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 1Click, εμφανίζεται αριστερά μία πλευρική μπάρα με πολλούς οδηγούς χωρισμένους σε ενότητες. Στην πρώτη περιλαμβάνονται εργασίες γρήγορης βελτίωσης της εικόνας, με διόρθωση των κόκκινων ματιών, βελτιστοποίηση φωτισμού και χρώματος, καθώς και διόρθωση της αντίθεσης.

 Η επόμενη ενότητα περιλαμβάνει πιο προηγμένα εργαλεία, π.χ., για τη δημιουργία πανοραμάτων, την απομόνωση ατόμων και αντικειμένων, το φωτισμό περιοχών της εικόνας, την αφαίρεση γρατσουνισμάτων, την εισαγωγή τίτλου και την κλωνοποίηση τμημάτων της εικόνας. Ακολουθεί η περιοχή με τα εφέ και τα φίλτρα. Εδώ θα βρείτε επιλογές για καλλιτεχνικές μεταμορφώσεις της εικόνας, μετατροπή της σε ζωγραφικό πίνακα και απόδοσης βάθους (emboss). Κατά την εγκατάσταση, επιλέξτε Custom, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση και της toolbar της Ask. Επίσης, θα χρειαστεί να κάνετε on–line εγγραφή.




Download:  MAGIX Photo Designer 7
Ελάχιστες Απαιτήσεις: Windows XP/Vista/7
Τύπος: Photo Editor
Περιορισμοί: Freeware

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More