μTorrent 3

Ο μTorrent είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα στο χώρο του, με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες. Η έκδοση 3 έρχεται να εδραιώσει την κυριαρχία του προγράμματος ως του κορυφαίου.

Προσκλήσεις για Torrent Sites

Που και πώς μπορώ να βρώ μία πρόσκληση για κάποιο κλειστό torrent site?Ορισμένα tips που ίσως σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την πολυπόθητη πρόσκληση.

Πως κατεβάζω μέσω Torrents:Οδηγός για αρχάριους

Δες έναν ολοκληρωμένο οδηγό με εικόνες,για το πως θα κάνεις το πρώτο σου κατέβασμα μέσω torrent και μπές στον ελκυστικό κόσμο του Downloading

Οδηγοί-Tutorials

Από που θα κατεβάσω και πως...?Ποιοί είναι οι σωστοί υπότιτλοι και πως θα τους ενσωματώσω...?Όλες οι απορίες λύνονται εδώ,μέσω ολοκληρωμένων οδηγών για αρχάριους(και όχι μόνο).

MyTog.Net

Είναι ελληνικός,νέος και ελπιδοφόρος.Βαδίζοντας στα πετυχημένα βήματα των προκατόχων του,ο MyTog.Net είναι έτοιμος να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά από το κλείσιμο αρκετών ελληνικών trackers.

Kickass Torrents

Ένας από τους καλύτερους,αν όχι ο καλύτερος,ανοιχτους trackers που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Διαδίκτυο.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Softpedia

Welcome to Softpedia-the encyclopedia of free software downloads.


 Αυτό είναι το μήνυμα που σας καλωσορίζει στη Softpedia,την "βιβλιοθήκη" του δωρεαν και δωρεαν προς δοκιμή λογισμικού για Windows,Unix/Linux,παιχνίδια και drivers,ένα μήνυμα που με πολύ λίγες λέξεις τα λέει όλα!
  Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε μαζί αυτό το πολύτιμο εργαλείο και να δούμε τις δυνατότητες του με απλά λόγια.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

μTorrent


 Το μTorrent (ή uTorrent) είναι ο πιο δημοφιλής Client για το προτόκολλο BitTorrent και αποτελεί τη βάση του επίσης πολύ γνωστού client που φέρει το όνομα του οργανισμού,BitTorrent.Εκτός από το πολύ μικρό μεγεθός του και τις ελάχιστες απαιτήσεις του,η επιτυχία του οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στο ότι είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Hotfile

Το Hotfile είναι ένα ακόμα δημοφιλές site της κατηγορίας one-click hosting,όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κάποιος από το ότι καθημερινά δέχεται 21 εκατομμύρια επισκέψεις!
 Έχει και αυτό δωρεάν ανώνυμους και εγγεγραμένους χρήστες,καθώς και premium users.Οι πρώτοι μπορούν να ανεβάσουν αρχεία με μέγεθος έως 400MB.Όμως,επιτρέπεται ο διαχωρισμόςενός μεγαλύτερου αρχείου σε μικρότερα.Πριν προχωρήσουν σε download ,οι μη εγγεγραμένοι χρήστες πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία συμπλήρωσης του κειμένου ενός captcha και να περιμένουν για 60 δευτερόλεπτα.Οι εγγεγραμένοι χρήστες έχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα,όπως η δυνατότητα χρήσης file manager για διαχείρηση ή και το σβήσιμο αρχείων που έχουν ανεβάσει,καθώς και η δυνατότητα uploading μέσω FTP.


Filesonic

 Το Filesonic ανήκει στην κατηγορία των sites με απλό και ξεκάθαρο περιβάλλον.Παράλληλα,ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα για το τι προσφέρει το site,πατώντας το κουμπί Premium στο πάνω μέρος.

 Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να ανεβάσουν αρχεία με μέγιστο μέγεθος 1GB.Όμως,τα αρχεία που έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν,δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερα απο 400MB.Τα αρχεία που ανεβάζουν διατηρούνται στους servers του site για 30 ημέρες.Οι premium users έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν αρχεία έως και 2GB,τα οποία διατηρούνται απεριόριστα στους servers του site.Επίσης,έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους.


Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Megaupload.com

 Το Megaupload έγινε γρήγορα διάσημο κυρίως για το έυρος των παροχών στους χρήστες του.
 Σε αυτό υπάρχουν τρείς κατηγορίες χρηστών:Οι επισκέπτες,οι οποίοι είναι ανώνυμοι,τα μέλη,που έχουν πραγματοποιήσει δωρεάν εγγραφή και τα premium μέλη,που πληρώνουν κάποια συνδρομή.Εννοείτε ότι,ανάλογα με τη κατηγορία,οι χρήστες απολαμβάνουν διαφορετικά δικαιώματα.

 Όλοι οι χρήστες,ανεξαρτήτως κατηγορίας,μπορούν να ανεβάσουν αρχεία μεγέθους εώς και 1024MB.Εντούτοις,οι δωρεάν χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν αρχεία μεγαλύτερα απο 1GB.Οι δωρεάν χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή,αποκτούν το δικαίωμα χρήσης αποθηκευτικού χώρου 200GB upload/download manager,υποστήριξη συνέχισης downloads που έχουν διακοπεί,συνδυασμό πολλών links και toolbar.Τέλος οι Premium έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και κανένα περιορισμό στο bandwidth.Κάθε αρχείο το οποίο έχει ανέβει στους servers του Megaupload ανώνυμα,διαγράφεται,αν δεν το κατεβάσει κάποιος για 21 ημέρες.Αν κάποιος έχει πραγματοποιήσει δωρεάν εγγραφή,το διάστημα αυτό επεκτείνεται σε 90 ημέρες.Οι Premium χρήστες διατηρούν τα αρχεία τους απεριόριστα ή τουλάχιστον για όσο πληρώνουν το λογαριασμό τους.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More